Dankzij je lessen ben ik intenser in contact gekomen met mijn eigen Goddelijke vrouwelijke energie

Ik heb heel veel genoten van de eerste reeks tantrayoga die doorgegaan is te Maldegem. De groep de locatie, jullie lessen ….hebben mij in dieper contact gebracht met mijn eigen wezenlijke zijn. Ook ben ik dankzij jullie lessen intenser in contact gekomen met mijn eigen Goddelijke vrouwelijke energie. Ook de energie in mijn lichaam is terug meer in de stroming gekomen….

Ik heb een aantal jaren geleden meer den 3 jaar Bodyflow gedaan, ben blij dat er terug zoiets waardevol op mijn weg is gekomen!!! Zelf vind ik het heel vreugdevol en krachtig om aan lichaamsbewustzijn te doen. Dit brengt mij in vervulling omdat ik mijn bewustzijn op elk niveau kan verhogen van trilling.  Jullie zijn beiden twee bijzondere mensen die handelen vanuit jullie Hartbewustzijn….

Voel me zeer gezegend en dankbaar om met jullie samen te zijn!!!

 Ik kijk al uit naar de volgende bijeenkomsten…..

 Hartegroet,
 Katia
31 maart 2011

GETUIGENIS TANTRAYOGA MALDEGEM

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *