Menu Sluiten

Coaching Individueel

Geef je aandacht aan het heden, besteed aandacht aan je gedrag, aan je reacties, stemmingen, gedachten, emoties, angsten en verlangens zoals ze zich in het heden aan je voordoen. Daar is het verleden in je.

Als je zo aanwezig bent dat je op al deze dingen kunt toezien, niet kritisch of analytisch maar zonder te oordelen, dan pak je het verleden aan en los je het op door de macht van je aanwezigheid. Je kunt jezelf niet vinden door naar het verleden te gaan. Je vindt jezelf door in het heden te komen.

Essentieel is je bewuste aanwezigheid. Die bewerkstelligt de verandering in je. Het verleden kan alleen overleven als je afwezig bent.

Uit ‘De kracht van het NU’ van Eckhart Tolle

Alle vragen, twijfels, emoties, overtuigingen, problemen met jezelf, je seksualiteit, je partner, je kinderen, … kunnen aan bod komen.

Ik help je in de spiegel te kijken, contact te nemen met je innerlijke wereld, terug in verbinding te treden met jezelf en je bron zodat je de antwoorden kan vinden in jezelf.

Je krijgt meer helderheid en inzicht in jezelf en de situatie waarin je je bevindt, zodat je duidelijker weet welke stappen je kunt zetten.

Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen groeiproces.

DUUR en INVESTERING IN JEZELF

90 € voor een sessie van anderhalf uur

120€ voor een sessie van 2 uren

Bekijk ook ...