Menu Sluiten

Ik beleef sensaties waarvan ik niet wist dat ze bestonden. Het voelt alsof ik in een bijzondere verbinding ga met mezelf, begeleid door Anna-Maria.

Na verschillende tantra-massages bij Anna-Maria is het geweldig om te ervaren dat de sessies steeds meer vervulling brengen. Het lijkt op een reis waarbij ik me steeds maar weer over de schoonheid verbaas en over het feit dat ik op plekken komt waarvan ik het bestaan niet kende. De deskundigheid en ervaring van Anna-Maria zorgen voor een geweldige begeleiding. Het heeft voor mezelf wat tijd gekost om mij op het pad te durven wagen: het onbekende, het intieme, het kwetsbare, het onzekere… Maar het heeft me veel gebracht: meer zelfliefde, persoonlijke ontwikkeling, vertraging en gewoon eens op en top me-time ervaren. Echt een aanrader!

Vanaf de allereerste sessie was mijn onzekerheid verdwenen en kon ik in volle vertrouwen in ontvangen gaan in het hier en nu. Iedere keer weer een andere ervaring, maar in de kern steeds meer versterkend. Doordat ik ook ademoefeningen doe en energie opbouw tussendoor worden de tantra-massages steeds intenser en beleef ik sensaties waarvan ik niet wist dat ze bestonden. Het voelt alsof ik in een bijzondere verbinding ga met mezelf, begeleid door Anna-Maria. Vertragend genieten zou ik het willen noemen. 

Het pad van tantra massages versterkt mijn lichamelijke ‘zijn’, mijn mentale gezondheid, mijn energie en levensvreugde. Iedere keer is het weer heerlijk om uit te kijken naar een volgende sessie en mij aan te laten raken door de vakkundige handen van deze tantrika, in een liefdevol en respectvol kader.

D.M., maart 2024, na een reeks tantramassages

Bekijk ook ...