DRIEDAAGSE TANTRA EN SYSTEMISCHE OPSTELLINGEN IN VERBINDING MET JE INNERLIJKE MANNELIJKE ENERGIE

Een driedaagse voor mannen en vrouwen op 25, 26 en 27 augustus 2023, telkens van 10 tot 18 uur.

VOOR WIE?

  • Voor alle mannen en vrouwen die het verlangen hebben om te groeien in het nemen van gezond hart gedragen persoonlijk leiderschap over hun eigen leven en zo bewuster, authentieker en liefdevoller in verbinding willen gaan met zichzelf en met anderen.
  • Voor mannen en vrouwen die voeling willen krijgen met hun emotionele onderstroom en bevroren delen ruimte willen geven om te smelten en te integreren.
  • Voor vrouwen die hun zachte vrouwelijke kwaliteiten in zichzelf  willen aanboren en zich gezond willen inbedden in de vrouwenlijn.
  • Voor mannen die willen kunnen rusten in de mannenlijn en zich gezond verbinden met hun vader zodat ze op die manier toegang krijgen tot zowel hun gezonde daadkracht als tot hun gezonde draagkracht,
  • Voor mannen die hun innerlijke vrouwelijke energie en empathisch vermogen willen leven
  • Voor wie mannelijke kwaliteiten wil integreren zoals focus, doelgerichtheid en gezond kunnen begrenzen.
  • Voor vrouwen die de weg naar moeder willen maken en voor mannen die willen thuiskomen bij vader.
  • Voor wie binding wil omzetten naar verbinding om het leven autonomer te kunnen gaan leven en je vrijer te bewegen in verbinding met je lijf, je hoofd, je hart en je buik.

WAT?

Wat je hier leest is een mogelijk kader waarbij we in het moment de flow zullen volgen van wat zich aandient met de aanwezigen die er zijn.

Vanuit Tantra is het de uitnodiging dat je Natuurlijke Levensenergie, ook wel Kundalini Energie genoemd, voluit stroomt. Dan leef je je volle potentieel. Tantra nodigt je uit tot een Innerlijke Reis om verbinding te maken met je Innerlijke Vrouw (je gevoel, je Zijn) en je Innerlijke Man (je verstand, je Doen). Het gaat erover dat je Innerlijke Vrouw in elk moment kan voelen wat je noden, verlangens en grenzen zijn waarbij Je Innerlijke Man die gaat neerzetten in de wereld. Dan komt er Balans in je leven en leef je terug vanuit een natuurlijke staat van zijn.

Vanuit opvoeding, cultuur en religie heeft alles wat vrouwelijk en gevoel is er lange tijd niet mogen zijn. De Innerlijke Vrouw in zowel vrouwen als mannen was taboe. Vandaar dat zowat alles en iedereen in onze huidige leefwereld uit balans is. We zitten met zijn allen in een overgang naar een nieuwe wereld waarin gevoelens en emoties opnieuw mogen geïntegreerd worden om dan beter te kunnen voelen welke stappen zinvol zijn om te zetten. Dan kunnen we keuzes maken vanuit de Liefde van ons hart in verbinding met onze Ziel.

Peggy en Anna-Maria maken een unieke combinatie tussen Systemisch Werk en Tantra en creëren een veld in de vorm van twee driedaagsen waarin we gaan kijken naar en ons gaan bewegen met wat er in het Hier en Nu is aan conditioneringen, beperkende overtuigingen en onderdrukte emoties in onszelf die we dan ook waarnemen in de ontmoetingen met anderen.

De eerste driedaagse (28, 29 en 30 juli) maakten we verbinding met onze Innerlijke Vrouw en dus met ons Gevoel waarbij de eerste Representant van je Innerlijke Vrouw je moeder is.

Tijdens de tweede driedaagse (25, 26 en 27 augustus) maken we verbinding met onze Innerlijke Man en dus met onze Daadkracht. De eerste representant van je Innerlijke Man is je vader. Vanuit Systemisch Werk gaan we kijken naar de verstrikkingen die er zijn in de relatie met je vader. Als er nog verstrikkingen zijn kun je moeilijk een vervullende relatie aangaan want je gaat van hieruit projecteren op je partner. Via opstellingenwerk krijg je de gelegenheid een beweging die in je ontwikkeling niet of te weinig heeft kunnen plaatsvinden alsnog ‘af te kunnen maken’. We bewegen ons met de Vadersprong. Zo kan je als vrouw de weg naar moeder maken en als man thuiskomen bij vader.

Vanuit de wereld van Tantra maken we verbinding met onze Innerlijke Man via dans, beweging, ademhaling, klank en sexual grounding. We leren een verbindingsritueel waarin we de ander ontmoeten met zijn/ haar verlangens, noden en grenzen. Vanuit dit veilig kader ontvangen en geven we aanraking, massage en Tantric Body De Armouring om onze lichamen vrij te maken.

We verdiepen ons in de Lingam (mannelijk geslachtsdeel) als Brenger van Licht en eren hem in zijn Sacrale dimensie. Het helpt mannen om hun hart te openen en Liefde te laten stromen.

INVESTERING IN JEZELF

375€ voor de 3 dagen.

700€ voor wie de twee driedaagsen volgt: driedaagse Innerlijke Vrouw en driedaagse Innerlijke Man.

Je brengt zelf je lunchpakket mee.

Wij zorgen voor drank en versnaperingen.

Voor wie van ver komt zijn er overnachtingsmogelijkheden in de buurt (B&B’s), via Lets ook in Brugge en Oostende

LOCATIE

Flowering Love Vuurtempel
Varendreef 1
8020 Hertsberge

BEGELEIDING

HET OPSTELLINGENWERK

PEGGY QUAADEN
0472 31 77 94
peggy@groeinatuurlijk.be

TANTRA

ANNA-MARIA MERGAERT
0474 41 44 40

Inschrijven

Graag per mail op volgend mailadres: annamariamergaert@gmail.com