DRIEDAAGSE TANTRA EN SYSTEMISCHE OPSTELLINGEN IN VERBINDING MET JE INNERLIJKE VROUWELIJKE ENERGIE

Een driedaagse voor mannen en vrouwen op 28, 29 en 30 juli 2023, telkens van 10 tot 18 uur.

VOOR WIE?

 • Voor alle mannen en vrouwen die bewuster, authentieker en liefdevoller in verbinding willen gaan met zichzelf en met anderen.
 • Voor wie wil omarmen wat leeft in zichzelf
 • Voor mannen en vrouwen die voeling willen krijgen met hun emotionele onderstroom en bevroren delen ruimte willen geven om te smelten en te integreren
 • Voor wie angst voelt om te verbinden en toch contact wil maken
 • Voor wie verbinding wil maken met zijn/haar Kern
 • Voor wie veiligheid in zichzelf wil ervaren in verbinding met anderen
 • Voor wie wil zakken in zijn/haar lijf en er diepe rust wil in ervaren
 • Voor wie wil aarden en verbinding wil met de onderste 3 chakra’s
 • Voor wie in een ongezonde symbiose of afwijzing leeft met zijn/haar moeder en zich daarvan wil bevrijden
 • Voor vrouwen die zich op een gezonde manier willen inbedden in hun vrouwenlijn om er te kunnen rusten
 • Voor wie het verlangen heeft naar een gezonde vervullende relatie vanuit autonomie en vanuit balans tussen geven en uitreiken om te ontvangen.
 • Voor mannen en vrouwen die in een Sacrale verbinding willen gaan met de Yoni

WAT?

Vanuit Tantra is het de uitnodiging dat je Natuurlijke Levensenergie, ook wel Kundalini Energie genoemd, voluit stroomt. Dan leef je je volle potentieel. Tantra nodigt je uit tot een Innerlijke Reis om verbinding te maken met je Innerlijke Vrouw (je gevoel, je Zijn) en je Innerlijke Man (je verstand, je Doen). Het gaat erover dat je Innerlijke Vrouw in elk moment kan voelen wat je noden, verlangens en grenzen zijn waarbij je Innerlijke Man die gaat neerzetten in de wereld. Dan komt er Balans in je leven en leef je terug vanuit een natuurlijke staat van zijn.

Vanuit opvoeding, cultuur en religie heeft alles wat vrouwelijk en gevoel is er lange tijd niet mogen zijn. De Innerlijke Vrouw in zowel vrouwen als mannen was taboe. Vandaar dat zowat alles en iedereen in onze huidige leefwereld uit balans is. We zitten met zijn allen in een overgang naar een nieuwe wereld waarin gevoelens en emoties opnieuw mogen geïntegreerd worden om dan beter te kunnen voelen welke stappen zinvol zijn om te zetten. Dan kunnen we keuzes maken vanuit de Liefde van ons hart in verbinding met onze Ziel.

Peggy en Anna-Maria maken een unieke combinatie tussen Systemisch Werk en Tantra en creëren een veld in de vorm van twee driedaagsen waarin we gaan kijken naar en ons gaan bewegen met wat er in het Hier en Nu is. We kijken onze conditioneringen, beperkende overtuigingen en onderdrukte emoties in onszelf aan die we dan ook waarnemen in de ontmoetingen met anderen. Wat je hier leest is een mogelijk kader waarbij we in het moment de flow zullen volgen van wat zich aandient met de aanwezigen die er zijn.

De eerste driedaagse (28, 29 en 30 juli) maken we verbinding met onze Innerlijke Vrouw en dus met ons Gevoel. De eerste Representant van je Innerlijke Vrouw is je moeder. Vanuit Systemisch Werk gaan we kijken naar de verstrikkingen die er zijn in de relatie met je moeder. Spanningen en/of blokkades die tussen jou en je natuurlijke vermogen om je te verbinden zijn komen te staan, worden zichtbaar en bewust gemaakt. Als er nog verstrikkingen zijn kun je moeilijk een vervullende relatie aangaan want je gaat van hieruit projecteren op je partner. No mother, no Life, no partner. Via Moederbonding maak je een helende beweging in de richting van je Verlangen.

Vanuit Tantra gebruiken we de tools ademhaling, dans, beweging, klank, sexual grounding, aanraking en massage om in een diepe connectie te komen met jezelf en van daaruit met de ander. We verdiepen ons in de Yoni (vrouwelijk geslachtsdeel) in verbinding met het hartgebied en eren haar in haar Sacrale Dimensie.

Tijdens de tweede driedaagse (25, 26 en 27 augustus) maken we verbinding met onze Innerlijke Man en dus met onze Daadkracht. Meer info kan je lezen in het desbetreffend evenement.

INVESTERING IN JEZELF

375€ voor de 3 dagen.

700€ voor wie de twee driedaagsen volgt: driedaagse Innerlijke Vrouw en driedaagse Innerlijke Man.

Je brengt zelf je lunchpakket mee.

Wij zorgen voor drank en versnaperingen.

Voor wie van ver komt zijn er overnachtingsmogelijkheden in de buurt (B&B’s), via Lets ook in Brugge en Oostende

LOCATIE

Flowering Love Vuurtempel
Varendreef 1
8020 Hertsberge

BEGELEIDING

HET OPSTELLINGENWERK

PEGGY QUAADEN
0472 31 77 94
peggy@groeinatuurlijk.be

TANTRA

ANNA-MARIA MERGAERT
0474 41 44 40

Inschrijven

Graag per mail op volgend mailadres: annamariamergaert@gmail.com