Menu Sluiten

Wat een welkom, wat een liefde, warmte, respect, zachtheid, oprechtheid,…

Lieve Anna-Maria,

Heel oprecht, vanuit het diepste van m’n hart, DANKJEWEL!

Dankjewel voor deze drie bijzondere dagen! Wat een welkom, wat een liefde, warmte, respect, zachtheid, oprechtheid,…

Dankjewel om me binnen te laten in jouw wondermooie natuurplek, met al z’n magische plaatsjes, alsook in jouw prachtige huis met al z’n sfeervolle, magische ruimtes! Zo rustgevend om er aanwezig te mogen zijn!

Dankjewel voor alles wat je me bijbracht en voor alles wat je op m’n pad brengt. Het waren drie dagen volledig buiten m’n comfortzone, maar ik ben ontzettend blij dat ik de moed had om te komen. Het heeft me zo verrijkt en laten groeien… Enorm ontroerd door wat ik allemaal heb gevoeld, hoe moeilijk soms ook… Alsook enorm ontroerd door het delen met en van de ander, en door het voelen van de kracht van de natuur!

Heel genegen, DANKJEWEL!
Liefs

Karolien 31/07/2021, na de vrouwendriedaagse Sisterhood in Nature

Bekijk ook ...