Menu Sluiten

Ik voel me geraakt in elke cel van mijn lichaam. Ik voel meer openheid en vrouwelijkheid (alle getuigenissen)

Hoi Anna-Maria,
ik wist eigenlijk helemaal niet wat te verwachten gisteren.
Bewust ben ik wel afgekomen met een open geest.
Ik, die problemen heb met vertrouwen, had er eigenlijk alle vertrouwen in. Na mijn eerste bezoek bij je voelde jij al vertrouwd aan, alsof ik je al lang ken.
Heel raar, maar ik denk dat dit veel zegt over jou!
Hoe dan ook, ik had wel niet gedacht dat het plots zo intens ging worden. Zeker niet voor de 1ste keer.
Op een bepaald moment was het beangstigend, zoveel en intens verdriet dat naar boven kwam. Wat ik je wel graag wil meegeven is dat je aanwezigheid/nabijheid heel goed voelde. Het gaf me ergens een geruststellend gevoel. Ik durfde het je eerst niet te vragen maar ben dan toch blij dat ik het heb gedaan.
Jij voelt zo puur aan en dat doet zoveel deugd!!!! Dank u wel!!
Gisteren heel vroeg in bed gekropen. Ik was op. Vandaag, als ik erop terug kijk voel ik een diepe dankbaarheid. Het heeft me echt deugd gedaan. Ik voel me nu net luchtiger, opgelucht. Eigenlijk rustiger ook.
Gisteren heeft voor mij alleen maar 100% bevestigd dat ik nog meer naar mijn intuïtie moet luisteren.
Dank je dat je me wilt helpen in mijn groei!
Dank je voor je steun en begeleiding!
Dikke knuffel,
P.N., na een eerste sessie van het Individueel Tantrisch Groeitraject voor mannen, april 2024

Nogmaals dankjewel voor je gouden helende handen en het goddelijke werk dat je doet, Anna-Maria! Gestart met een nieuwe fase.
S.P., april 2024, na een tantramassage met yonimassage

Na verschillende tantra-massages bij Anna-Maria is het geweldig om te ervaren dat de sessies steeds meer vervulling brengen. Het lijkt op een reis waarbij ik me steeds maar weer over de schoonheid verbaas en over het feit dat ik op plekken komt waarvan ik het bestaan niet kende. De deskundigheid en ervaring van Anna-Maria zorgen voor een geweldige begeleiding. Het heeft voor mezelf wat tijd gekost om mij op het pad te durven wagen: het onbekende, het intieme, het kwetsbare, het onzekere… Maar het heeft me veel gebracht: meer zelfliefde, persoonlijke ontwikkeling, vertraging en gewoon eens op en top me-time ervaren. Echt een aanrader!

Vanaf de allereerste sessie was mijn onzekerheid verdwenen en kon ik in volle vertrouwen in ontvangen gaan in het hier en nu. Iedere keer weer een andere ervaring, maar in de kern steeds meer versterkend. Doordat ik ook ademoefeningen doe en energie opbouw tussendoor worden de tantra-massages steeds intenser en beleef ik sensaties waarvan ik niet wist dat ze bestonden. Het voelt alsof ik in een bijzondere verbinding ga met mezelf, begeleid door Anna-Maria. Vertragend genieten zou ik het willen noemen. 

Het pad van tantra massages versterkt mijn lichamelijke ‘zijn’, mijn mentale gezondheid, mijn energie en levensvreugde. Iedere keer is het weer heerlijk om uit te kijken naar een volgende sessie en mij aan te laten raken door de vakkundige handen van deze tantrika, in een liefdevol en respectvol kader.

D.M., maart 2024, na een reeks tantramassages

Dag Anna-Maria,
Het effect van de tantramassage is vandaag heel goed voelbaar. Ik voel me geraakt in elke cel van mijn lichaam. Ik voel meer openheid en vrouwelijkheid.
Vanmorgen verliepen de consulten (Reiki, kleurentherapie, gesprek) veel vlotter en dieper.
Ik ben al een hele tijd aan het werken op chakra 1, 2 en 3. Door de massage is er een shift.
De creativiteit die ontspringt in het bekken mag weer ‘opgewarmd’ worden, ik wil weer schilderen en kleien,…
Tot binnenkort nog eens. Hartelijke groet,
G.M na een tantramassage op 27 juli 2021

Hey Lieve anna maria!
innige deelneming en veel sterkte met het verlies van je mama
prachtige nieuwsbrief , opnieuw heel inspirerend en hele leuke vibe om binnen te krijgen 🙂
liefs SVD, na nieuwsbrief mei 2019 Ons diepste verlangen…

Lieve Anna-Maria
Geraakt door je nieuwsbrief in zijn totaliteit . De woorden die je gebruikt, je aanbod, je plek, het filmpje ter ere van je moeder, die nieuwe foto van jou aan het eind…
Plots realiseer ik me ook de dubbele betekenis van waar je woont: Herts- berge…geborgen hart… Zo voelt het voor mij bij jou.
Ik weet niet of ik je al schreef hoe jouw pure dankbaarheid naar je moeder mij raakt. Die is bij mij in evolutie . Mooi hoe de stroom van leven in mij de stroom rond haar meeneemt.
Warme knuffel en lieve groet
G.R. , na nieuwsbrief mei 2019 Ons diepste verlangen…


Goede morgen Anna-Maria,
Ik wil je graag nog eens bedanken voor gisteren. Een leerrijke dag, een dag met nieuwe inzichten, een dag dat smaakt naar nog 8 meer!
Ben deze morgen al aan mijn vertragingsproces begonnen. In plaats van helemaal opgejaagd te vertrekken en me zenuwachtig te maken in druktes, files,… ben ik mentaal in vertraging gesprongen met vele keren de Kleine Hemelse Kringloop te hebben geademd! Ik probeer vandaag in vertraging te blijven en te ademen.
Veel liefs. Aho!
S.V., na de eerste zondag van het koppeltraject van 9 zondagen april 2019

Hallo Anna-Maria
Ik vond het een bijzondere sessie. Ik heb gewoon laten gebeuren wat er gebeurde. Jouw aanwezigheid hielp me om in kwetsbare eerlijkheid alles los te laten.
Toen ik naar huis reed, was ik er een beetje beduusd van. Wel ervaar ik inderdaad dat mijn eigen vrouw – zijn, mijn eigen goddelijkheid heel erg aangeraakt werd en wordt. Ik voel me anders. Stralender ook. Ik voel mijn eigen innerlijke vreugde weer veel meer naar buiten stromen. Ik zie dit ook aan reacties in de buitenwereld. Meer dan ooit lachen mensen me toe en volgen er heerlijke, eenvoudige en leuke gesprekken met toevallige passanten.
Heel veel liefs
M.V. na sessie Tantric Body De Armouring april 2019

Dag Anna-Maria,
Ik wil jou nog eens bedanken voor de heerlijke Tantra Massage.
Ik vond het een enorme verrijking voor mijzelf zowel spiritueel als mentaal als fysiek.
Ik ben er nu nog altijd van aan het genieten …..
Een Vraagje …. geef jij ook les in Tantra Massage, want ik zou dat een hele verrijking vinden ….
Nog eens dank , je bent een Top Vrouw.
Lieve Groetjes
M.R., na tantramassage april 2019


Dear Anna-Maria
We wish to thank you for sharing, for your generosity and honesty in giving.
For holding space with benevolence, care and love, and for helping us patting a stone more on our paths of bringing aliveness, beautiful kundalini and love to ourselves.
Thank you, thank you, thank you for everything.
A lot of love
Irini, Manca, Soetkin, Lea, Lore, Maëlle, Elena, Anna, Ines, Maria, Sascha, Spiros, Yorgos, Christina, na Tantra Retreat voor jongeren van 18 tot 28 jaar in Aegina in School of All Relations, maart 2019


Thank you lieve Anna-Maria, om me dichter te laten komen bij die prachtige bron van liefde in mezelf.
Veel liefs
Maria, na Tantra Retreat in SOAR Aegina, maart 2019


Hallo,
Toen ik na de massage terug naar huis reed, voelde ik me veel lichter en opgeruimd.. Vorige week ging ik naar de pedicure. Ik sukkel al heel lang met hardnekkige wratjes op mijn tenen. Voor mij staan die symbool voor gestolde kwaadheid en emotionaliteit. Ze waren voor 90 % verdwenen. Een onverwacht cadeautje van het universum. Bedankt om er aan mee te helpen.
Tot binnenkort voor een verder stukje in mijn helende puzzel.
Liefs,
M.V., na yonimassage maart 2019


Lieve Anna Maria,
Je hebt een PRACHTIGE nieuwsbrief, een juweeltje van fijnheid en schoonheid.
‘k Wou het je gewoon even zeggen J
Lieve groet
L.V. , na nieuwsbrief ‘Maskers af?’, maart 2019


“De sessies hebben ons tot nu toe veel bijgebracht. We hebben met behulp van Anna-Maria een andere, rustgevende manier ontdekt om naar onszelf en naar elkaar te kijken wat betreft intimiteit en seksualiteit. We krijgen verschillende tools aangereikt om onze seksuele energie beter te leren kennen en verder uit te diepen. Alles gebeurt bij Anna-Maria thuis in een aangename omgeving en zij zelf gaat met veel vertrouwen, openheid en positiviteit te werk. Aan te raden dus voor iedereen die in intimiteit wilt groeien.
I en B”, maart 2019, koppeltraject van 9 zondagen in september 2019 gestart


Bezig zijn met tantra is een verrijking. Het is alsof je je relatie in een heerlijk warm bad legt.
De manier waarop Anna Maria werkt met haar jarenlange ervaring en kennis, kleinschalig en in een mooi kader, is heel aangenaam. “
Ilse, maart 2019, koppeltraject van 9 zondagen in september 2019 gestart


Bedankt voor de zeer sterke krachtige liefdevolle ervaring die nog steeds na- en doorwerkt!
liefs
SV, na een sessie Inquiry, januari 2019


Anna-Maria,
Ik heb je interview gezien op youtube.
Voor mij is alles heel herkenbaar en het bracht mij geestelijk terug naar de avond waarbij ik aanwezig was waarbij je alles zo mooi verwoordde.
Ik hoop nu dat er vele miljoenen mensen dit mogen beluisteren, maar vooral ook jonge mensen, omdat je hele mooie boodschappen hebt verweven in het gesprek. Jongeren laat nadenken over het inhoudelijke ipv lustbeleving enz.
Voor mij is het een heel positief gegeven wat je allemaal hebt verteld.
Een dikke pluim daarvoor en zoals reeds geschreven gaan er hopelijk heel veel mensen dit mogen horen.
D.V., na Live Stream Nieuwe Tijden met Jelle D’Hulster op 21 januari 2019


Lieve Anna-Maria
Gisteravond heb ik gekeken naar de livestream: ik vond dat je het erg goed verwoordde, mijn complimenten, echt heel goed. Ik bleef het hele gesprek geïnteresseerd luisteren, en hoorde nieuwe dingen, leuk! Dat wilde ik je even laten weten.
Misschien dat ik het gesprek nog een keer terugkijk, maar ik vraag me af of dat wel kan. En wellicht ook doorstuur naar andere mensen want je verwoordt echt heel goed wat tantra is.
Veel succes met alles wat je doet!
Hartelijke groet
AdM, na Live Stream Nieuwe Tijden met Jelle D’Hulster op 21 januari 2019

Beste Anna-Maria,
Ik heb gisteren de hele uitzending gezien. En eerlijk, ik vond deze echt geest verruimend.
Je deed dit echt geweldig.
Heel veel liefs en dikke zoen.
WDB, na Live Stream Nieuwe Tijden met Jelle D’Hulster op 21 januari 2019

Dag Anna- Maria
Dank voor je interview bij Jelle. Ik heb eerst twintig minuten geluisterd met een vriendin die jou nog niet kende en het tweede stuk beluisterde ik in een stuk. Op mijn eentje kon ik niet stoppen. Ik kon zoals jij en Jelle zegden op het einde, nog uren doorgaan.
Dus: Go with the flow , zoals je bezig bent, verrukkelijke vrouw.
Warme omhelzing
GR, na Live Stream Nieuwe Tijden met Jelle D’Hulster op 21 januari 2019


Dag Anna Maria,
dank je wel voor jouw puurheid en lezing vol passie,
mooi om te zien en te horen.
K.V., januari 2019 na lezing voor vrouwen rond Zelfliefde, Zelfzorg en Kundalini


Lieve Anna – Maria
Momenteel ervaar ik rust en ontspanning in wat zich aandient. Mede door jouw intens aanwezig en nabij zijn gisteren, waarvoor warme dank.
G.R., januari 2019 na een sessie Inquiry


Lieve Anna-Maria
Op het einde van 2018 sta ik graag nog even stil bij de rijke lessen die ik van jou dit jaar mocht ontvangen.
Jouw puur aanwezig zijn bij wie/ wat was, blijft me meest bij. Ik raad jou en jouw plek van ganser harte aan aan wie daar open voor staat.
Sterk om te lezen hoe je door pijn en blokkades verder groeide naar liefde zijn. Daarheen en daardoorheen begeleid je de mensen die bij jou terecht komen. Een zegen, ook voor mij.
Keep up the Spirit and the Good work. They ARE love. As YOU are
G.R., december 2018, na koppeltraject drie weekenden

Hallo Anna-Maria,
Ik wil je vanuit mijn hart een deugddoend eindejaar wensen en een komend jaar waarin je jouw werk nog verder kan uitdragen aan zoveel mogelijk mannen en vrouwen!
Voor mij voelt het als een noodzakelijke healing van deze wereld en yin en yang om de oude patronen los te laten en te evolueren naar een onvoorwaardelijk samen zijn.
Na onze week in augustus was ik zo enthousiast dat ik heel wat mensen erover gesproken heb. Ik merkte ook dat in mijn coaching sessies het vaker over seksualiteit en relaties ging en dan voelde ik dat het klopte om die mensen ook door te verwijzen naar jouw werking. Jij bent de enige die ik weet die dit op zo’n diepe en waardevolle manier doet.
Ik wens je alle succes in 2019! Liefs, Els
ps. Als je wilt mag je wat kaartjes opsturen, dan kan ik die hier ook in mijn praktijk leggen…
E.D., december 2018 na verdiepingsweek voor koppels


Ik vond de lezing fantastisch, heel boeiend en zo mooi gebracht! Blij je te hebben ontmoet, zeker voor herhaling vatbaar!
D.V., april 2018 na lezing rond Intimiteit en Sexualiteit


Je hebt dat fantastisch gedaan, de mensen die aanwezig waren en ik waren er blij mee, heel verrijkend, dank je wel, is zeker voor herhaling vatbaar!
L.V., april 2018 na lezing rond Intimiteit en Sexualiteit


Liefste anna maria
Ik wil je alvast bedanken voor weekend 2. Zeer waardevol en kwetsbaar. Ik hang nog helemaal in de tantra dimensie hihi
Kijk er naar uit dit te integreren in ons dagelijks leven en samen op ontdekkingsreis te gaan !
Kijk al uit naar het volgend weekend.
Liefs
M.V.M., april 2018 na weekend 2 van het Tantragroeitraject voor koppels


Lieve Anna – Maria
Overlopend van dank kan ik niet laten jou een warm gemeend bad van complimenten te geven voor je zijn, je aanwezig zijn, je jezelf zijn terwijl je zelf aangeeft nog te worden.
Je vuur, je diepe overtuiging van wat je doorgeeft en voorleeft, voordanst, voorzingt. Het licht in jouw wezen weerspiegelt ons het licht in het onze, stimuleert om het donker te ver lichten.
Diepe diepe dank
G.R., april 2018 na weekend 2 van het Tantragroeitraject voor koppels


Lieve Anna-Maria
Je hebt een mooie praktijk neergezet en bent met iets bezig wat nog sterk ondergewaardeerd wordt. Ik heb veel respect voor je.
Ik wens het je toe om nog vele mooie dingen aan de wereld te laten zien.
lieve groet,
E.W., april 2018


Enorm genoten van een avondje rond het vuur, samen met een twintigtal lieve mensen.
Dansen, zingen, musiceren,… Zalig was dat!
L.N., Volle Maan Vuurceremonie, 31 maart 2018


Dankje wel Anna-Maria Mergaert voor je fijne dans tantra vuur ceremonie healing didgeridoo zang paaseitjes volle maan verwen avond … voor herhaling vatbaar!
L.A., Volle Maan Vuurceremonie, 31 maart 2018


Lieve Anna- Maria
De dank die gisteren op de achtergrond aanwezig was, is vandaag duizendvoudig. Ik zend hem jou graag toe.
Vanmorgen ontwaakte ik in volledige ontspanning met warme stroming in ziel.hart en lijf.
Mijn creativiteit stroomt in groenten kopen en receptjes zoeken en koken voor geliefden.
Met mijn geliefde tussentijdse afspraak voor handendans en samen slapen en verder ontwaken .
Zon en regen wisselen elkaar buiten af. Vanbinnen schijnt de zon: ik mag GENIETEN
Ik geniet opnieuw van mijn leven hier, zoals ik al deed, maar met versterkt bewust zijn.
DANK DANK DANK
Heel graag en heel zeker tot het volgende weekend
G.R., groeitraject koppels weekend 1, maart 2018


Lieve Anne Maria
Eerst en vooral wil ik u ontzettend bedanken voor het mooie diepzinnige weekend.
Het is even aanpassen van die emotionele intieme spirituele bubbel terug in de echte wereld te komen, maar we proberen erdoor te gaan. Je raakt zo snel terug vast in de dagelijkse race van de maatschappij met alle stress vandien…
Liefs
MVM, groeitraject koppels weekend 1, maart 2018


Dag Anna-Maria,
Nogmaals dank. Ik voel mij zeer ‘alive and kicking’… Ik voel mij stralen, het is alsof ik elk moment zal uitbarsten in duizend kleuren van licht. Zeer genegen. Namasté.
M., vrouw na tantramassage maart 2018


Dag Anna-Maria,
De massage was overheerlijk en bracht me terug in verbinding met mijn lijf. De plek waar je woont is zeer intrigerend. Ik boek graag nog een volgende massage.
Hartelijke groet,
LVD, man na tantramassage februari 2018


Hallo Anna-Maria,
Dank je wel voor de begeleiding van het leerrijke weekend. Het is heel waardevol wat je brengt;
liefdevolle knuffel,
V. T., Tantra Inwijdingspad blok 1, september 2017


Lieve Anna-Maria,
Dankjewel voor de ontmoeting van gisteravond. Ik heb genoten, en de eerste keer mogen voelen hoe mijn lijf zich geheel “statisch” geladen had, orgastisch dus.
Ik ben dankbaar voor wat je me hebt laten meemaken.
HARTgroet,
L., tantramassage juli 2017

Beste Anna-Maria,
Hartelijk dank voor het rijke weekend.
Het was voor mij een boeiende ervaring en het brengt zeer veel in beweging.
Bedankt voor alles en tot deel 2 😉
Liefs,
F., groeitraject koppels weekend 1, juli 2017

Dag Anna-Maria ,
Wat een fantastische dag was dit eergisteren . Pas nu zie ik in hoe belangrijk het wel is om meer en meer te werken met de klanken . En om er tevens lang genoeg mee aan de slag te gaan .
Elke dag na een chakra-dag bij jou , overloop ik alles nog eens in het bijzonder (schrijf het of typ het netjes uit ) . Op die manier dringt het nog eens zo goed door en kan ik het nog meer implementeren en beleven .
Hartelijk dank nogmaals voor afgelopen dinsdag .
Hartelijke groeten ,
K.V., regenboogtraject keelchakra, juli 2017

Dag Anna-Maria,
Nogmaals dank voor de waardevolle twee dagen van blok 1. Ik zorg dat ik dagelijks iets van de oefeningen doe. En ik eet en kauw rustig mijn eten. Terwijl ik vroeger altijd las als ik at. Ik heb altijd al geweten dat dit beter is om naar ons gevoel te komen, maar ik had er nooit zin in,… Nu wil ik er wel voor gaan. Ja, ik ervaar de tweedaagse als zeer verrijkend.
Warme groetjes,
H., Tantra Inwijdingspad blok 1, juli 2017

Hey Anna-Maria,
Ik zou me graag inschrijven voor Blok 2 van het Tantra Inwijdingspad.
En nogmaals dank voor een zo mooie begeleiding van Blok 1. 🙂
Lieve groetjes,
L., Tantra Inwijdingspad blok 1, juli 2017

Dag lieve Anna-Maria,
Ik wil je voor ’t weekend graag ook nog erg bedanken en feliciteren!
Dank je voor de aangepaste voeding (zoooooo lekker, puur genieten!) en het aanbod van ’t verblijf in de rode kamer.
Ik ben best wel onder de indruk van je werk.
Ik vond het een super weekend met hele mooie, intense ervaringen.
En de manier waarop je ’t geheel gedragen hebt, wauw, krachtig en tegelijk zo zacht, subtiel, zorgzaam. Chapeau!
Warme harteknuffel,
F., groeitraject koppels weekend 1, juli 2017

Goede avond Anna-Maria ,
Hartelijk dank voor de onthullende dag van gisteren . Ik mag dan wel niet zo in mijn nopjes geweest zijn, vandaag heb ik alles in een totaalplaatje gegoten van mijn geschreven bladen . Ik heb er echt veel uitgehaald. Dank ook om steeds echt grondig te willen uitleggen wat ik vraag .
Je doet dit op een heel rustige manier en dat is heerlijk .Ik deel jouw folders zeker uit bij de SAM te Melle .
Zonnige groeten en dank voor alles ,
K. V., regenboogtraject hartchakra, juni 2017


Ik vond het groeitraject voor koppels heel verrijkend en zo verbindend. Ik ben blij met al de wijsheid die we hebben meegekregen van jullie beiden. Er valt zoveel te leren bij jullie.
Als koppel gaan we liefdevoller met elkaar om en maken we bewust meer tijd. We hebben meer aandacht voor elkaar. En ik voel me weer verliefd en meer verbonden.
Heel goede begeleiding van Anna-Maria. Veel wijsheid. Een voorbeeld voor mij. Misschien dat de uitleg op sommige momenten iets minder mag zijn. Het werd op sommige momenten voor mij vermoeiend om te blijven luisteren. Maar wou graag alles horen, omdat het zo interessant is…
Fijn dat Ananda erbij was en ook zijn ervaringen met ons kon delen. Dat zorgde voor meer evenwicht op de een of andere manier.
V.S., groeitraject koppels, voorjaar 2017

Hey Anna-Maria
Ik heb veel gehad aan onze contacten, zowel inzichtelijk door de gesprekken en de aanraking als lichamelijk in ontspanning en dieper contact met mijn Zijn. Ik ben daar heel dankbaar voor, ook voor de authenticiteit, erkentelijkheid en (h)erkenning van jou.
Je hebt me een stukje weg laten zien, die me hielp om verder te gaan….
N.H. juni 2017


Dag Anna-Maria
Je kan ervan op aan je hebt er een fan bij . Dit enkel om te zeggen dat ik het regenboogtraject enorm waardeer .
Tevens voel ik meer openheid bij mezelf en vind het ook fantastisch dat je de chakra’s vanuit zoveel verschillende invalshoeken belicht .
Kort samengevat je bent een bijzondere vrouw ! Bedankt hiervoor .
K.V. mei 2017


Hallo Anna-Maria,
Bedankt dat je ons als koppel hebt begeleid, ik heb er veel aan gehad ( dieper mezelf gevoeld) en dat is al héél wat.
Wens jou verder nog veel succes en vind het alleszins boeiend hoe je mensen helpt op hun groeiweg naar zichzelf en naar elkaar.
Warme groet
F. maart 2017

Dag Anna-Maria,
De vierdaagse die F. en ik bij jou hebben kunnen doormaken waren voor elk afzonderlijk heel krachtig.
Het heeft bij me vooral mijn subtiele vrouwelijke stroming geactiveerd, waardoor ik veel minder in mijn mannelijke lichamelijkheid ingezogen en verkrampt geraak.
Waaw, wat een bevrijding!
Dank je Anna-Maria! Zonder jouw krachtig neerzetten van de gepaste, precieze energieën en het vertrouwen om dit ten volle op mijn unieke wijze aan te gaan, was dit nooit zo kunnen gebeuren!
Hartelijke groeten,
J., maart 2017


Goedemorgen Anna Maria en Ananda,
Het mediteren is een vast onderdeel van ons leven geworden, minstens elke dag één keer of twee keer. G. heeft een veel betere nachtrust hierdoor.
Zo, je ziet dat die verdiepingsweek ons hele leven wel serieus veranderd heeft, dingen die we anders nooit zo beleefd zouden hebben. Bedankt hiervoor.
Veel groetjes Namaste.
W. en G., maart 2017


Anna-Maria en Ananda
De 3 tantra-WE’s zijn even achter de rug. Tijd om even terug te blikken en tegelijk een blik naar 2017 te werpen.
Via wat zoeken en om praktische redenen kwamen we bij jouw aanbod terecht en schreven hier op in.
Het was verrassend, soms wat onwennig, niet ‘evident’, maar wel uitnodigend, aanmoedigend, vertrouwenwekkend.
We zijn heel blij met het doorlopen traject. Het sloot ook qua inhoud en timing perfect aan bij wat we onder ons 2 de voorbije maanden hadden doorlopen en geeft tegelijk zowel praktische als spirituele handvaten naar 2017 en de volgende jaren.
We willen jullie oprecht bedanken voor het aanbod en de begeleiding. Ook al zijn er ‘stijlverschillen’ tgo. onze smaak, maar de inhoud is belangrijker dan de verpakking.
De 3 voorbije WE:
Inhoudelijk prima en goed en geleidelijk opgebouwd.
Methodisch goed afgewisseld en gedoseerd.
Goede locatie en fantastisch eten.
P&K, najaar 2016


Dag Anna-Maria,
Dankjewel om me te begeleiden op de juiste en mooie weg.
Jouw begeleiding in mijn proces heb ik mogen voelen en het voelt als een geweldige sprong vooruit.
Alles nu nog even laten integreren en dan zou ik het fijn vinden om een volgende sessie of stap te ontvangen.
Warme groet en dikke knuffel!!
K., november 2016


Lieve Anna-Maria
Héél veel DANK voor al je wijsheid die je met ons deelde de voorbije 4 dagen van Blok 1 van het Inwijdingstraject Tantra , voor je fantastische begeleiding…, je sparkling heart… en nog zoveel meer…. Veel RESPECT hoor!!!!!
Het heeft mijn hart terug geopend, weer zacht gemaakt en de liefde voor en in mezelf opnieuw doen stromen.
J.M.M., 27 maart 2016


Samen zakken in een overvloed aan input van meditaties en tools
voor het opbouwen van energie
om in ons koppel te groeien tot een intimiteit die verder gaat dan de platgetreden paden,
maar die werkelijk bijdraagt tot meer bewustzijn in mezelf en in het liefdesspel.
Zo dankbaar om dit te mogen exploreren samen met mijn geliefde.
R.V., april 2015

Een prachtige week, zo goed verzorgd,
heerlijke maaltijden, mooie meditaties, een passend programma,
een bekwame begeleiding en een mooie locatie en omgeving.
Ik ben door deze week meer gaan stromen en ben dieper in mijn lichaam gezakt.
Voel dat ik meer aanwezig ben.
De relatie met mijn geliefde heeft zich verdiept en is sensueler geworden.
Dank je wel, ik ben heel blij dat ik aan deze week heb deelgenomen.
A.A., april 2015


Dag Anna-Maria
Ik voelde me erg goed bij de lingammassage.
Het had een langdurige positieve uitwerking en bij de massage zelf voelde ik veel respect en geborgenheid. Heel mooi en bijzonder om mee te maken. Dankjewel nog eens.
D.D., maart 2015


Nog eens bedankt Anna-Maria voor de mooie dag gisteren.
Waarden als liefde, respect en integriteit werden in realiteit gebracht.
Heel mooi.
Warme knuffel,
Ann, december 2014


De laatste jaren van mijn leven zijn erg druk geweest met een grote verbouwing, gezin en het gewone werk. Je probeert een goede balans te vinden, maar toch loop je je (onbewust soms) regelmatig flink voorbij. Daarbij krijg ik steeds vaker lichamelijk het deksel op de neus. Grote druk en onzekerheid op het werk hebben me het laatste jaar aardig uitgeput, zowel lichamelijk als geestelijk.
Op zoek naar een vorm van ontspanning en meer energie, kwam ik een half jaar geleden toevallig bij Anna-Maria terecht. Mijn keuze viel op de energetische, intuïtieve massage. Omdat ik nog niet zo heel veel ervaring had met masseren en nogal onzeker ben, was zo’n eerste kennismaking voor mij behoorlijk spannend. Maar vanaf het begin voelde ik me op mijn gemak en ‘geaccepteerd’. Intuïtief bezorgde Anna-Maria me een weldadige ontspanning. Vooral fijn ook het gesprekje voor en na de massage, waarin je aan kunt geven wat er speelt en hoe je gemasseerd wilt worden.
Het is niet bij die ene keer gebleven. Regelmatig kom ik terug nu en steeds voelt het als een warme deken. Het zijn momenten om naar uit te kijken. Even babbelen en dan genieten van totale ontspanning en de zorgzame, energieke handen van Anna-Maria, die ik wil typeren als respectvol, liefdevol, aandachtig en zorgzaam. Haar grote (levens)ervaring voel je terug in de massages. Ze brengen je weer naar een soort van basis, van waaruit je krachtiger en energieker je eigen levenspad kunt gaan bewandelen. Ik heb meer rust gevonden, negatieve zaken losgelaten, andere keuzes gemaakt en voel me aanzienlijk, structureel beter, met steeds minder diepe dalen. Met grote dank aan Anna-Maria.
Warme groet, Dennis – december 2014

“Ik vond het mooi en kwetsbaar hoe je het bracht.”

Even een mailtje om je te bedanken voor de drie heerlijke tantra zaterdagen… Ik heb er oneindig van genoten… En als je er nog gaat creëren wil ik zeker weer meedoen .

Ik vond het ook heel mooi hoe jij de laatste zaterdag deelde.  Ik herken het zo goed en vond het mooi en kwetsbaar hoe je het bracht. Ook hoe je reageerde op de reacties die je kreeg ha daar kan ik nog van leren… wij vrouwen die maar steeds klaar staan met antwoorden geven terwijl dat helemaal niet nodig is…het gewoon delen en ontvangen is zoveel meer waard…(vind ik hé) .

Warm groetjes Anne

Tantra voor vrouwen

Hee Anna Maria,

Het is ondertussen al een weekje geleden het tantra-weekend, maar ik wil je nog eens zeggen dat ik er heerlijk van genoten heb. De rust, de babbeltjes tussendoor, de mooie omgeving en ook de structuren die je aanbracht en de gesprekken die daaruit konden ontstaan. 

Dus dank je.

Ook en vooral omdat ik tussendoor op een ongedwongen manier iets kon vertellen uit mijn privé. Ik voelde me ontvangen en wel-gesnapt door Luc en jou… voelt als thuiskomen. Heerlijk!

 Lieve groet,

Staf

23 april 2011

Getuigenis weekend tantramassage april 2011

Ik heb heel veel genoten van de eerste reeks tantrayoga die doorgegaan is te Maldegem. De groep de locatie, jullie lessen ….hebben mij in dieper contact gebracht met mijn eigen wezenlijke zijn. Ook ben ik dankzij jullie lessen intenser in contact gekomen met mijn eigen Goddelijke vrouwelijke energie. Ook de energie in mijn lichaam is terug meer in de stroming gekomen…. Ik heb een aantal jaren geleden meer den 3 jaar Bodyflow gedaan, ben blij dat er terug zoiets waardevol op mijn weg is gekomen!!!

Zelf vind ik het heel vreugdevol en krachtig om aan lichaamsbewustzijn te doen. Dit brengt mij in vervulling omdat ik mijn bewustzijn op elk niveau kan verhogen van trilling.  Jullie zijn beiden twee bijzondere mensen die handelen vanuit jullie Hartbewustzijn….

Voel me zeer gezegend en dankbaar om met jullie samen te zijn!!!  Ik kijk al uit naar de volgende bijeenkomsten…..

 Hartegroet,
 Katia
31 maart 2011

GETUIGENIS TANTRAYOGA MALDEGEM

Bekijk ook ...