Menu Sluiten

Individueel Tantrisch Groeitraject Voor Vrouwen

LIEVE VROUW

We leven in een unieke tijd waarin we uitgenodigd worden om steeds meer naar binnen te gaan, onze binnenwereld te verkennen en te luisteren naar onze innerlijke stem. We mogen onszelf gaan ontdekken in al onze dimensies en we worden uitgenodigd om te groeien naar de wonderbaarlijke vrouw die we van nature zijn.

Dat is niet altijd eenvoudig. Er zijn zoveel lagen in onszelf. We worden soms geconfronteerd met oeroude pijnen, trauma en verwondingen die naar boven komen om geheeld te worden. Je lichaam is wijs en zal je vertellen waar nog onverwerkte pijn en angst aanwezig is. Soms kan het voelen alsof je het even niet meer weet, alsof je wel een luisterend oor en wat energetische ondersteuning kan gebruiken bij jouw unieke helingsproces. 

Dit tantrisch traject is daar een antwoord op. Het nodigt je uit om steeds meer te verdiepen.

Van harte welkom op een individuele Intensieve Innerlijke Ontdekkingsreis in een respectvol en veilig kader!

Het verhaal van een liefdevolle vervullende relatie met een partner begint bij de relatie met jezelf. Belangrijk om eigen verantwoordelijkheid te nemen en te leren onvoorwaardelijke aandacht en liefde aan jezelf te geven in plaats van het te willen krijgen van een partner. Belangrijk ook dat je ervoor zorgt om zelf voldoende energie en liefde te hebben die je dan kan delen. Jouw vervullende verhaal begint met lichaamsbewustzijn en met een diepe verbinding met JeZelf.

Dit traject biedt jou de mogelijkheid om te groeien in voelend aanwezig zijn in je fysieke lichaam in het hier en nu, weg uit je hoofd en gedachtewereld die jou naar je verleden of toekomst voeren.

Het geeft jou de kans om een diepe connectie met jouw Yoni (Sanskriet woord voor het geslachtsdeel van de vrouw wat ‘heilige ruimte, sacrale donkere grot, schoot, oorsprong, bron’ betekent) op te bouwen en gevoelens van taboe, schuld en schaamte te vervangen door een gevoel van liefde en eer. Jouw Yoni is immers een Tempel waarin je thuis mag komen. Ook je baarmoeder is een belangrijk deel van jou waarmee je jezelf op de eerste plaats nieuwe geboorte mag geven. 

In jezelf zijn er onbewust allerlei conditioneringen en onderdrukte emoties die opgeslagen liggen in Yoni en baarmoeder en je huidige werkelijkheid beïnvloeden. Het hele domein van Tantra is erop gericht om je daarvan vrij te maken om te kunnen terugkeren naar je Natuurlijke Staat die al in jou aanwezig is als jouw Potentieel.

We starten met waar je nu bent, met je conditioneringen, onderdrukkingen, pijnen en spanningen. We zijn aanwezig bij wat er is, zonder oordeel. Door met je Yoni en baarmoeder in communicatie te gaan krijg je de nodige inzichten. Via Coachgesprekken, Ademwerk, sessies Tantric Body De Armouring en sessies Tantramassage creëren we meer bewustzijn en licht in wat onbewust aanwezig is. 

GOED OM TE WETEN:

 • Menstruatie is elke maand opnieuw een natuurlijke kans om onderdrukte emoties los te laten die zich vastgezet hebben op het baarmoederslijmvlies. Als je je er onbewust tegen verzet kan dat pijnlijk zijn. Het is de uitnodiging om in deze periode tijd voor jezelf te nemen om je helemaal aan het proces over te geven en deze periode te ervaren als een geschenk.
 • Veel vrouwen denken dat ze geen orgasme ervaren omdat ze gefixeerd zijn op het mannelijke piekorgasme. Er zijn echter veel vormen van orgasme die meer subtiel zijn. Elk celletje van ons lichaam heeft de potentie om orgastisch te zijn.
 • De clitoris is meer als het topje wat zichtbaar is. Er is nog een deel wat onzichtbaar verder loopt in de Yoni waar de G-plek zich bevindt. Beide plaatsen kunnen plaatsen van genieten zijn maar er kan ook blokkade zijn in de vorm van pijn, spanning of gevoelloosheid. Er is ook een gevoelige plek op de baarmoederhals wat de Hof van Eden wordt genoemd en waar diep genieten of diepe pijn kan ervaren worden.
 • Om de Yoni te kunnen openen (ontvangende pool) is het belangrijk dat een vrouw diepe connectie met haar borsten (gevende pool) voelt. De borsten liggen in haar hartgebied en de tepels zijn met meridianen met de Yoni verbonden. Belangrijk om de borsten te eren en met liefde te masseren zodat de Yoni zich opent en klaar is om te ontvangen. Zelfliefde en een gevoel van eer voor je Yoni zijn voorwaarden voor een vervullend liefdesleven met jezelf en je eventuele partner.
 • Belangrijk om pas iemand toe te laten in je Yoni als die open is. Jij bent altijd degene die voelt en beslist. Respecteer je eigen grenzen.

WAT KAN HET GROEITRAJECT JOU BRENGEN?

 • Je lichaam ontdekken en verkennen in al zijn dimensies (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel), diep ontspannen en erin thuiskomen.
 • Meer focus en aanwezigheid in je lichaam in plaats van in je hoofd, je aanwezig voelen in elke cel van je lichaam. Groeiend lichaamsbewustzijn.
 • Leren zijn met wat er is zonder oordeel. Alle triggers, emoties en schaduwkanten liefdevol omarmen en luisteren naar wat ze jou te vertellen hebben. Er bedding aan geven.
 • Integreren van emoties en loslaten van stress door er ruimte aan te geven via ademhaling, klank en beweging.
 • Je grenzen voelen en ze durven communiceren. Veiligheid vind je in jezelf.
 • Je seksuele energie ervaren als natuurlijke levensenergie
 • Transformatie en helen van seksuele conditioneringen en trauma bvb. door misbruik
 • Seksuele energie leren voelen en rondbrengen in je lichaam via je ademhaling (Kleine Hemelse Kringloop) waardoor je tintelingen en een gevoel van stroom ervaart in je hele lichaam. Elke cel van je lichaam wordt geactiveerd en je levensenergie stroomt ten volle.
 • Jezelf leren liefhebben, je Yoni eren en ermee communiceren
 • Contact nemen en je diep verbinden met alle andere vrouwelijke delen: je baarmoeder, eierstokken en borsten.
 • Je orgastisch potentieel vergroten wat je voert naar een natuurlijke orgastische staat van zijn
 • Je Yoni verbinden met je hart (circle of light, oeroude tantrische meditatie) waardoor je een gevoel van warme koestering en diepe liefde voor jezelf ervaart
 • Sensitiever en zachter, subtiele energieën voelen in je lichaam
 • Je energiek, levendig en stralend voelen, diepe vreugde
 • Leren om te ontvangen.
 • Je als vrouw gezien en geëerd voelen, ook in je Yoni en je borsten, op de eerste plaats door jezelf.
 • Vertragen en meer balans in je leven
 • Je leert seksualiteit kennen als een weg naar vrijheid, verbinding, onafhankelijkheid, bestaansrecht, onvoorwaardelijke liefde, waarheid, authenticiteit, creativiteit, scheppingskracht, magie, speelsheid, spiritualiteit en zoveel meer… Een pad van ontwaken en zelfrealisatie.
 • Gevoel van expansie, eenheid, heelheid en verbonden met al wat is
 • Je leert je buitenwereld te zien als een spiegel voor je binnenwereld. Jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw geluk. Eigen verantwoordelijkheid nemen.
 • Opbouwen van zelfvertrouwen, eigenwaarde en zelfliefde. 
 • Je verwerft uitstraling, wat jou aantrekkelijk maakt.

INHOUD GROEITRAJECT

6 individuele sessies van 3,5 uur waardoor het lichaam voldoende tijd heeft om zich helemaal te openen waardoor je diep kan gaan

 • 3 sessies coaching van een uur met daaropvolgend een ademsessie (15 minuten) en een lichaamssessie Tantric Body De Armouring 
 • 3 sessies coaching van een uur met daaropvolgend een Tantramassage van 2,5 uur

Je krijgt oefeningen en uitnodigingen op jouw maat mee naar huis 

om mee aan de slag te gaan tussen 2 sessies door 

die dan een verdieping geven naar de volgende sessie toe.

TOTALE DUUR VAN HET GROEITRAJECT

6 maanden vanaf begindatum

VOOR WIE

Voor alle vrouwen, jong en oud, die willen groeien in lichaamsbewustzijn, onvoorwaardelijke liefde en eigenwaarde en thuis willen komen in hun lichaam.

Voor vrouwen die weer helemaal hun Natuurlijke Zelf willen zijn met een stromende seksuele basisenergie.

Voor vrouwen die het Tantrische Levenspad willen ontdekken maar zich niet veilig voelen in groepen. 

Voor vrouwen met vaginisme of die na misbruik of een ingreep (borstamputatie na borstkanker, weghalen van baarmoeder of andere vrouwelijke delen) zich weer willen verbinden met hun Tantrische levenskracht om die ten volle te leven.

JOUW INVESTERING IN JEZELF

1333€ wat neerkomt op 222€ per sessie van 3,5 uur

Dit is ongeveer 60€ per uur. 

LOCATIE

FLOWERING LOVE VUURTEMPEL

Varendreef 1

8020 Hertsberge Oostkamp

BEGELEIDING, AANMELDING en INFO

ANNA-MARIA MERGAERT 

0474/ 41 44 40

annamariamergaert@gmail.com

www.floweringlove.be

Bekijk ook ...