Menu Sluiten

Koppelgroeitraject in 3 weekenden of een week

DE KUNST VAN LIEFHEBBEN.

DAG MOOIE MAN, DAG LIEVE VROUW

Vaak wordt gedacht dat liefhebben en intimiteit iets is wat vanzelf gaat. Het vraagt echter dat je er regelmatig mee bezig bent, net als bijvoorbeeld tango dansen. Liefhebben is een kunst die je kan leren.

Tijdens deze drie weekenden krijg je nieuwe inzichten in hoe liefhebben anders en vervullender kan zijn vanuit de visie van Tantra.

Je krijgt tools aangereikt die je kan integreren in je dagelijkse leven en je liefdesleven.

VAN HARTE WELKOM!

WEEKEND 1

HET BEGIN VAN DE TOCHT: JE EIGEN LICHAAM EN DAT VAN JE PARTNER EREN EN EXPLOREREN.

Van vrijdag om 19u30 tot zondag om 17u of een equivalent in de week

Tijdens het eerste weekend verkennen en eren we ons totale lichaam.

Immers elk celletje van ons lichaam heeft de potentie van orgastisch te zijn en mag aangeraakt en verkend worden. Zo creëren we meer lichaamsbewustzijn tot op subtiele niveau’s.

Via eenvoudige en speelse oefeningen, aanraking, massage en een verbindingsritueel creëren we samen een serene en veilige ruimte om het diepe genieten van ons eigen lichaam en dat van onze partner te (her)ontdekken en intenser te maken.

Via Tantric Body De Armouring ( je schild afbreken) maken we door energetisch contact, zachte aanraking of steviger drukpuntmassage spanningen, onderdrukte emoties en pijn in het lichaam los, waardoor onze kundalini energie beter stroomt en ons orgastisch potentieel vergroot.

We ervaren in tantrische meditaties hoe er orgastische stroom kan ontstaan door gewoon stil bij elkaar aanwezig te zijn.

Je krijgt tools aangereikt om met emoties en grenzen om te gaan zodat je kunt groeien in bewustzijn, je veilig voelen, liefde en verbinding.

WEEKEND 2

JE LICHAAM HELEN VIA DIEPGAANDE INTIMITEIT:

MASSAGE VAN LINGAM EN YONI.

Van vrijdag 19u30 tot zondag om 17u of een equivalent in de week

In een veilige en respectvolle sfeer leer je binnen je koppel een ritueel om de lingam van de man en de yoni van de vrouw te eren.

Via zacht en liefdevol aanraken en masseren van lingam en yoni

kunnen vastgezette emoties losgelaten worden, kom je steeds meer tot ontspanning, ben je aanwezig bij wat er is en ontdek je hoe je steeds dieper en meer verbonden kunt genieten.

Je krijgt meer voeling met je lingam en je yoni en leert hoe je energie kunt opbouwen in je lichaam.

(lingam en yoni zijn de geslachtsdelen van man en vrouw)

WEEKEND 3

YIN-MANIER VAN LIEFHEBBEN: ORGASTISCHE STROOM ERVAREN DOOR TE ONTSPANNEN IN LIEFDE EN SEKSUALITEIT.

Van vrijdag om 19u30 tot zondag om 17u of een equivalent in de week

Je leert een manier om je seksueel te verbinden met elkaar vanuit ontspanning, aandacht en volledig aanwezig zijn in het hier en nu met wat er is. Dit creëert orgastische stroom, harmonie, diepe vreugde, liefde en hartverbinding maar kan ook diepe emoties naar boven brengen. De weg naar heling, eenheid, liefde en diepe verbinding ligt helemaal open…

GETUIGENIS VAN CAROLINE NA EEN KOPPELGROEITRAJECT VAN EEN WEEK

Ik ben heel blij dat ik dit traject gevolgd heb!

De aanloop er naartoe heb ik als heel spannend ervaren en tegelijkertijd was ik heel nieuwsgierig. Het heeft me vooral begrip gebracht. Begrip en compassie voor mijn eigen proces en dat van mijn partner. Wie ben ik en wie is mijn partner. Wie zijn wij samen met elk onze rugzak. Gezien hoe we ondanks en dankzij die rugzak zo’n mooie dingen kunnen beleven. Beleven is ook een woord dat resoneert. ‘Aliveness’ en het zachter maken van mijn schild. Ik heb gevoeld, fijne en minder fijne dingen en ik heb me zo alive gevoeld – aan – wezig. Heerlijk om in die energie met mezelf te zijn en samen met mijn partner te zijn. Ik ben mijn partner tegengekomen. Ik ben mezelf tegengekomen. We hebben op een dieper niveau stukken kunnen helen.

De begeleiding van Anna-Maria voelde zo veilig en natuurlijk. Alles kon en mocht er zijn. Professioneel en tegelijkertijd warm, vriendschappelijk en liefdevol. Ik heb genoten van het ‘thuis’ gevoel.

Je hebt ruimte gegeven, genomen en gecreëerd… Holding Space!

Ik zou er zo opnieuw voor kiezen om het enige koppel te zijn en privé te worden begeleid. Hoewel je ook veel kan leren van anderen heeft dit ervoor gezorgd dat ik veel dieper kon gaan. Een niveau dat ik in groep wellicht niet zo had kunnen ervaren. Alle aandacht gaat naar je eigen proces en dat van je koppel en partner.

Ik heb me overgegeven aan wat er was en dat was perfect zoals het (alvast voor mij) ‘moest’ zijn.

Ik stroom nog steeds over van dankbaarheid naar jou toe en naar mijn partner voor wat ik mocht ervaren die week, heel transformerend. Ik kijk vol openheid en nieuwsgierigheid uit naar het vervolg (wat dat ook mag zijn)

Caroline, na een koppelgroeitraject van een week, september 2019

ALGEMENE INFORMATIE

Dit groeitraject kan je met je koppel privé doen. Dit kan in de vorm van 3 weekenden of een week. Je kiest zelf je data in afstemming met Anna-Maria. Dit geeft jullie de gelegenheid om helemaal op de thema’s en issues van jouw koppel in te gaan.

De weekenden starten op vrijdagavond om 19u30 en eindigen op zondagavond om 17u of andere dagen zijn ook mogelijk.

De 3 weekenden vormen 1 geheel en kunnen niet apart gevolgd worden omwille van het progressieve karakter van de vorming.

Elk koppel wordt uitgenodigd om tussen de weekenden door

de voorgestelde oefeningen en meditaties regelmatig in de praktijk te brengen, wat een verdieping kan geven naar het volgende weekend toe.

Als je als koppel kiest voor de week kan dit energetisch heel diep gaan en een boost aan energie, verdieping en verbinding geven.

Een week kan gaan van maandag om 19u30 tot zondag om 16u of een equivalent op andere dagen op data die jullie kiezen in afstemming met Anna-Maria.

Je schrijft in per koppel. Het mogen ook gelegenheidskoppels zijn maar je zorgt zelf voor een partner waar je je veilig bij voelt. Het gaat immers om een intiem gebeuren.

Als koppel heb je een eigen kamer. Intieme oefeningen worden gedaan in de privacy van de slaapkamer.

Je wordt uitgenodigd de buitenwereld los te laten en smartphones in de auto te laten om helemaal thuis te kunnen komen bij jezelf en in de cocoon van je koppel. Het is een aanrader om de mensen thuis en in je omgeving hiervan op de hoogte te brengen.

Je meldt je aan per koppel via mail.

JULLIE INVESTERING VOOR DE REEKS VAN DE 3 WEEKENDEN of VOOR EEN WEEK

WORKSHOP: 825 € per persoon

VERBLIJF IN VOLPENSION: 420€ per persoon

TOTAAL: 1245€ per persoon of 2490€ per koppel

LOCATIE VOOR DE 3 WEEKENDEN OF DE WEEK

FLOWERING LOVE VUURTEMPEL

Varendreef 1

8020 Hertsberge

BEGELEIDING

ANNA-MARIA MERGAERT met ASSISTENTIE

INFO en AANMELDING

ANNA-MARIA MERGAERT

0474/ 41 44 40

annamariamergaert@gmail.com

www.floweringlove.be

Bekijk ook ...