Menu Sluiten

Tantra zomert… drie themadagen: 21/7-27/7-4/8

  • Zondag 21 juli 2024 van 10u tot 17u.
  • Zaterdag 27 juli 2024 van 10u tot 17u.
  • Zondag 4 augustus 2024 van 10u tot 17u

Dag mooie Ziel!

Vanuit een tantrisch kader maken we gedurende drie afzonderlijke dagen een helende innerlijke reis in onszelf om van daaruit in diepe verbinding met een ander te gaan. We verdiepen ons elke dag in een ander thema. We creëren telkens een veilige bedding met respect voor ieders grenzen. De tantrische tools waarmee we ons bewegen zijn dans, beweging, ademhaling, klank, aanraking en massage, af en toe ook een ritueel. Elke themadag eindigt met kwetsbaar delen van ervaringen rond het vuur.

Voor singles en koppels, voor mannen en vrouwen, die willen groeien in lichaamsbewustzijn, aanwezigheid, verbinding, kracht en liefde.

Zowel voor beginners als voor mensen met ervaring. Het brengt telkens weer verdieping.

Van harte welkom op een energetisch prachtige plek in de Natuur!

Elke themadag kan afzonderlijk worden gevolgd.

Themadag 1: Thuiskomen in jezelf 

Zondag 21 juli 2024 van 10u tot 17u.

Je wordt uitgenodigd om van jezelf te houden helemaal zoals je bent in al je dimensies, om je schaduwkanten in liefde te omarmen, te zijn met wat er is, om te gaan voelen wat jij echt nodig hebt en te genieten van je lichaam en je eigen unieke stroom. Als we thuiskomen in onszelf kan onze energie en liefde stromen en kunnen we die delen met een ander, met respect van grenzen.

Themadag 2: Groeien in aanwezig zijn

Zaterdag 27 juli 2024 van 10u tot 17u.

Als je diep gaat kijken in jezelf merk je dat je vaak in je gedachtewereld en fantasie leeft en dat jouw gedachten je meenemen naar het verleden of naar de toekomst.

Je bent niet aanwezig in de realiteit, in het HIER en het NU.

Tantra nodigt jou uit om je focus te verleggen van denken naar totaal voelend aanwezig te zijn in al jouw zintuigen en in elke cel van je lichaam, zonder oordeel. Alles is wat het is. Voelend aanwezig zijn bij wat IS, is de boodschap, met totale focus en volle intensiteit.

Themadag 3: De zachte kracht van aanraking

Zondag 4 augustus 2024 van 10u tot 17u.

When awareness joins with your hands
then touching happens …

~ Osho

Aanraking heeft de kracht om ons heel diep te openen. Hoe zachter de aanraking, hoe dieper het effect. Aanraking is een fundamentele behoefte. We hebben het evenzeer nodig als voedsel en drank.

Aanraking is de mooiste manier om voelend aanwezig te worden

in elke cel van ons fysieke lichaam. Door aanraking kunnen harten geheeld worden. Bij aanraking wordt de gever uitgenodigd helemaal aanwezig te zijn in zijn armen en handen die de verlengstukken zijn van zijn/haar hart. De ontvanger wordt uitgenodigd om met volle aandacht te voelen wat de aanraking met hem/ haar doet.

We spelen met verschillende manieren van aanraken en aangeraakt worden. We voelen wat het met ons doet en ontspannen ons erin. Communicatie van onze grenzen, van wat we prettig en niet prettig vinden is essentieel.

INVESTERING IN JEZELF

99 € per persoon per themadag,

222 € voor de reeks van 3 themadagen

Elke themadag kan afzonderlijk gevolgd worden, voor singles en koppels

LOCATIE

FLOWERING LOVE VUURTEMPEL, Varendreef 1 te 8020 Hertsberge

BEGELEIDING

ANNA-MARIA MERGAERT MET ASSISTENTIE

INFO EN INSCHRIJVING

ANNA-MARIA MERGAERT

annamariamergaert@gmail.com

www.floweringlove.be

VOORAF INSCHRIJVEN NOODZAKELIJK.

GRAAG AANMELDEN PER MAIL.

Bekijk ook ...