Menu Sluiten

Tantric Body De Armouring

Om te vermijden dat we nog erger gekwetst worden en om door te kunnen gaan met ons dagelijkse leven alsof er niets aan de hand is bedekken we onze wonden met een pantser, een armour. Maar dat werkt net averechts. Door onze diepe pijnen met een pantser te bedekken houden we genezing tegen. We kiezen om in reactie te gaan met onze buitenwereld en ontzeggen onszelf op deze manier de liefde en koestering die we nodig hebben.

Tijdens een sessie Tantric Body De Armouring worden via energetisch contact, zachte aanraking of steviger drukpuntmassage en pulsing spanningen en pijnen in het lichaam laag per laag losgemaakt, waardoor je levensenergie beter stroomt en je orgastisch potentieel vergroot.

Via ademhaling, beweging en klank geef je er ruimte aan zodat het kan integreren. Je breekt je schild (armour) af, wat je vanaf je kindertijd hebt opgebouwd om geen pijn te hoeven voelen. Maar dit schild verhindert je ook om goed te kunnen voelen en om echt te kunnen genieten.

Hoe een sessie er uit ziet hangt af van wat er zich aandient in het lichaam van de ontvanger en van wat er op dat moment wil gebeuren.

Om echte transformatie mogelijk te maken moeten we diep gaan, tot op de wortel van de pijn om ze te ervaren zoals ze is. Soms zijn daar meerdere sessies voor nodig. Een traject kan aangewezen zijn. Elke pijn en elke trigger is een groeikans en kan je bewuster maken. 

DUUR en JOUW INVESTERING

160€ voor een sessie van 2 uren

Bekijk ook ...