Menu Sluiten

Tantric Breathing voor iedereen

Elke woensdagavond van 19u30 tot 21u30

HEY LIEVE MAN, HEY LIEVE VROUW…

Op het pad van Tantra gebruiken we onze Adem als Tool om bewust in ons lichaam thuis te komen. We laten alle verhalen in ons hoofd los die ons naar verleden of toekomst voeren, om bewust voelend in ons lichaam aanwezig te worden met wat er is… En alles mag er zijn…

Door Intens te Ademen komen onderdrukte beladen emoties naar boven om doorvoeld en geïntegreerd te worden. De weg eruit is erdoorheen. Ze bepalen niet langer onbewust de kwaliteit van ons leven. Er is meer ruimte voor doorstroming van onze Levensenergie.

VOORDELEN VAN TANTRISCH BEWUST VERBONDEN ADEMEN

We worden AANWEZIG in het Hier en Nu in ons Fysieke Lichaam.

We worden VRIJ van onderdrukte emoties die onbewust de kwaliteit van ons leven bepalen en voelen meer ONTSPANNING, RUST en VREDE.

Elke cel van het lichaam wordt GEACTIVEERD waardoor het SENSITIEVER wordt.

Onze Kundalini Energie STROOMT.

VERLOOP

Na de verwelkoming en een woordje van uitleg doen we zittend een Intense Ademmeditatie van een uur op de tonen van rakende muziek. Als je lichaam wil bewegen of klanken maken is dat ook helemaal welkom. Via een fase van Stilte vindt er diepe integratie plaats. Achteraf kunnen we kort delen of in stilte blijven zoals je verkiest. Door dit samen met anderen in 1 fysieke ruimte te doen word je ervaring intenser… de kracht van Synergie.

WAT MEEBRENGEN

Dikke sokken of pantoffels en een omslagdekentje.

BIJDRAGE

Vrije bijdrage.

LOCATIE

FLOWERING LOVE VUURTEMPEL

Varendreef 1

8020 Hertsberge Oostkamp

BEGELEIDING, INSCHRIJVING en INFO

ANNA-MARIA MERGAERT

0474/ 41 44 40

annamariamergaert@gmail.com

www.floweringlove.be

GRAAG VOORAF AANMELDEN VIA PB of MAIL

VAN HARTE WELKOM

Bekijk ook ...