Menu Sluiten

Sacred yonimassage, tweedaagse voor vrouwen

zaterdag 22 juni en zondag 23 juni 2024

telkens van 10u tot 17u30

Yoni is Sanskriet en betekent ‘heilige ruimte, schoot, oorsprong, bron’. Binnen Tantra wordt dit woord gebruikt om het vrouwelijk geslacht aan te duiden.

In de yoni van de vrouw ligt vaak trauma opgeslagen. Hierdoor stroomt het basischakra soms niet voldoende waardoor veel vrouwen geconfronteerd worden met thema’s als niet voldoende geaard zijn, financieel afhankelijk zijn en niet genoeg hebben, angst hebben voor seksueel genieten, geen orgasme kunnen ervaren en geen verbinding voelen met hun Sacrale Dimensie.

Doordat heel wat vrouwen (of hun voormoeders) seksueel misbruik hebben ervaren vaak met mannen is de stap om dit te gaan helen met een man vaak te groot.

In deze workshop creëren we een veilige en respectvolle sfeer onder vrouwen waarin we een ritueel leren om de yoni te eren en leren om elkaar op een zachte sacrale aanwezige manier een yonimassage te geven.

De massage heeft de intentie om je levensenergie ten volle vrij te laten stromen. Door de yoni op een zachte en liefdevolle manier te masseren kunnen vastgezette emoties losgelaten worden en kan de yoni tot ontspanning komen en healen. Je wordt uitgenodigd om steeds meer te ontspannen, te voelen wat aanwezig is en te genieten van het liefdevol omarmen van elke ervaring.
Het is ook een gelegenheid om andere vrouwen te ontmoeten waarmee je dan achteraf een uitwisseling kan doen.

Tussendoor kan je genieten en je energie opladen op de prachtige bosplek en de omringende natuur.

Je brengt zelf je lunch mee.

Wij zorgen voor thee, granenkoffie, water en versnaperingen.

Zowel voor vrouwen die hun yoni willen leren kennen, er zich ten diepste mee willen verbinden en meer willen genieten als voor vrouwen die trauma ervaren in hun yoni (bvb bij vaginisme). 

Het kan aangewezen zijn om voor deze workshop zelf een andere vrouw te vinden bij wie jij je helemaal veilig voelt.

BIJDRAGE

244€ voor de twee dagen

Als je ook deelneemt aan de tweedaagse Tantric Body De Armouring (25 en 26 mei 2024) betaal je 422€ voor de beide tweedaagsen samen (een korting van 44€)

Voor wie van ver komt zijn er overnachtingsmogelijkheden in de buurt (B&B’s), via Lets ook in Brugge en Oostende

LOCATIE

FLOWERING LOVE VUURTEMPEL

Varendreef 1

8020 Hertsberge

BEGELEIDING

ANNA-MARIA MERGAERT

met assistentie

INSCHRIJVING EN INFORMATIE

ANNA-MARIA MERGAERT

0474/41 44 40

annamariamergaert@gmail.com

www.floweringlove.be

Bekijk ook ...