Flowering Love

Welkom in de Vuurtempel

Welkom in de
Flowering Love Vuurtempel 

De plek waar ik woon en werk is voor mij heel belangrijk. Het is een verlengde van mijn Wezen, van wie en wat ik ben en het kan dan ook niet anders als een kleurige Tempel in de natuur te zijn. 

Centraal in mijn huis is de open haard, heel symbolisch voor het Vuur wat we in onszelf opwekken.
Mijn tuin is vol met klimop wat symbool staat voor Kundalini Energie. Mijn prachtige bosplek wil ik graag met jullie delen. 

There is a place, where you can always go
Where it’s all right, to let your feelings show
There is a place, where you can be yourself
And it’s a place, where you can free yourself
And the light shines through each window
And the door is open wide
And each question has an answer
If you only look inside
There is a place, where every sorrow ends
Where every hope and every truth begins
What a pleasant journey, it isn’t very far
We can go together
And now it’s time to start
It’s right here in your heart.

Wild Roses

Van harte welkom!

Krachtige Plek

In het huis is er een AQwaVit Water Vitalizer aangesloten op het putwater (waterput op 42m diep) . Dit is een toestel dat het water transformeert in vitaler, smaakvoller en zachter water en dit volgens de principes van kwantumfysica. Dit gevitaliseerde water wordt gemakkelijker en dieper opgenomen in het lichaam en circuleert er beter. De AQwaVit Water Vitalizer verhoogt ook het energetisch veld en de vitaliteit in en rond het huis.  De waterleidingen waar het behandelde water door stroomt, zijn antennes van positieve, harmonische energie geworden. Het water in het bad en douche is heel zacht met een hoge Boviswaarde. Ideaal dus om je lichaam te ontspannen en energetisch op te laden.

In het huis heeft er gedurende 6 weken een AQwaVit Industrial Home Cleanse toestel gestaan. Dit toestel zorgde voor een diepgaande energetische reiniging van mijn huis, met blijvend resultaat achteraf. Alle energetische belastingen in de ruimte, zowel van geopathische (wateraders, aardstralen …) als van metafysische aard werden omgevormd tot ondersteunende energieën. Je voelt de rust, vrede en harmonie in de gezuiverde ruimte, binnen en buiten. Ook de dieren voelen dit. In de tuin komen reeën, eekhoorns, libellen, vlinders,… op bezoek.

Verder zijn er overal in het huis Penta Power Tags aangebracht die de mogelijke schadelijke effecten van elektromagnetische straling van oa gsm, wifi neutraliseren en een positief energieveld opbouwen. Ze versterken je persoonlijke energie en harmoniseren de hele woning.

Flowering Love Vuurtempel is dus een ideale plek voor hoogsensitieve mensen omdat het een vitale plek is, een soort vortex die gezondheid, rust en harmonie uitstraalt en bevordert. Hierdoor ben je beter opgewassen tegen verschillende bronnen van stress.

Met dank aan Wim Danneels en Lode Denecker

Meer info: www.aqwavit.com en www.penta-power.com

Het kader wat ik jullie aanbied bij workshops:

 • Bronwater wordt als drinkwater aangeboden bij al onze workshops en consulten.
 • Bij dagworkshops of bij meerdaagse workshops is er gratis kruidenthee en granenkoffie met versnaperingen voorzien.
 • Je kunt veel subtieler voelen als je geen koffie, suiker, alcohol of andere drugs gebruikt.
 • Bij meerdaagse workshops bieden wij Biologische Vegetarische maaltijden aan met Ayurvedische kruiden.
 • Elke groepsruimte is een ‘Sacred Space’, een Tempel. Er is de Vuurtempel 1 en 2, de Liefdestempel, de Massagetempel. Geen schoenen in de tempel en ook geen eten of drank. Je kunt water drinken in de Eettempel. In de hal worden alle spullen die je bij hebt neergezet. Je kunt pantoffels meebrengen.
 • Eten en thee drinken gebeurt in de Eettempel of buiten.
 • Je wordt uitgenodigd om je gsm uit te zetten en te kiezen voor eigen ruimte, los van de buitenwereld. Zo kun je dieper duiken in jezelf. Binnenshuis wordt er in elk geval niet getelefoneerd! Als het niet anders kan om een telefoontje te doen, kun je dit vooraan op de oprit doen.
 • Roken kan enkel vooraan in de voortuin. Als je rookt, doe het bewust en traag en geniet ervan!
 • Meditatiekussen, matje, mooi doek en dekentje breng je zelf mee. Als je dit niet hebt, kun je het ons melden. Dan kan je gebruik maken van ons materiaal.
 • Kaarten en boeken kunnen geraadpleegd worden in de groepsruimtes.
 • Kom op tijd! Respecteer de afgesproken tijden.
 • Je wordt uitgenodigd verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en je proces: je grenzen te voelen en te respecteren, jezelf niet onder druk te zetten, hulp of assistentie te vragen aan de begeleiding als je voelt dat je die nodig hebt. Alle oefeningen en meditaties zijn een uitnodiging. Je  bent tot niets verplicht.
 • Als je ervoor kiest om niet deel te nemen aan een oefening of een meditatie, breng dan iemand van de begeleiding op de hoogte.
 • Ga nooit weg zonder eerst met iemand van de begeleiding gepraat te hebben. Het is heel normaal dat weerstanden ontstaan. Het is belangrijk voor ons te weten waarom je vertrekt en of je wel in staat bent om te vertrekken.
 • We creëren een veilig kader en vragen om naar buiten toe niets uit te dragen van wat in de groepsruimte werd gedeeld. Je kunt wel je eigen ervaringen delen. Confidentialiteit!
 • Wees authentiek en open in de deelrondes. Spreek vanuit je gevoel en vanuit kwetsbaarheid, vanuit ‘Ik’. Anderen kunnen zich herkennen in en geraakt worden door wat jij deelt.
 • Luister in de deelrondes met een open hart naar de ander. Interpreteer, analyseer of reageer niet. Ontvang zonder oordeel.
 • Workshop-time is Me-time. Je wordt uitgenodigd alleen met jezelf en je eigen proces bezig te zijn. Je hoeft geen zorg te dragen voor anderen. Als iemand in emotie gaat, ga niet troosten, zelfs niet met een zakdoek, behalve als die persoon er om vraagt. Tranen zijn heel bevrijdend en helend en door te troosten stop je het proces van de ander.
 • Als je een ‘Issue’, een probleem hebt met iemand, ga er naar toe en praat ermee. Roddel niet.
 • Geef niet zomaar feedback of advies aan iemand anders. Vraag eerst of die persoon dat wel wil.
 • Be Total! In alles wat je doet: wees totaal aanwezig. Hoe intenser je de oefeningen en meditaties doet, hoe meer je ervan terugkrijgt.
 • Tijdens de maaltijden wordt je uitgenodigd met volle aandacht tantrisch te eten. Als je het nodig hebt om te praten, praat dan over zaken i.v.m. de workshop.
 • Je kunt een speld waarop ‘Silence’ staat op je kleren vastmaken. Zo weten de anderen dat je in Stilte wil blijven en niet aangesproken wenst te worden.
 • Op elk moment kun je gebruik maken van de pomanders en quintessences van Aura Soma om je proces te ondersteunen, alsook van de Rescue Remedie van Bach.

Anna-Maria Mergaert

VARENDREEF 1
8020 HERTSBERGE
floweringlove.be
annamariamergaert@gmail.com

+32 474 41 44 40

Rek. Nr. ING BE89 3800 1674 3685
Ondernemingsnummer BE0519.984.831